Ugrás a tartalomra

Üdvözöljük a Jászfényszaru Ipari Centrum Kft. honlapján!

A Jászfényszaru Város tulajdonában lévõ Kft. 1998-ban alakult azzal a céllal, hogy egy jól működő Ipari Park jöjjön létre, mely elősegíti a település gazdaságának kiegyensúlyozott fejlődését és kielégíti a piaci igényeket.

Az Ipari Park kiváló logisztikai adottságokkal rendelkezik, elsõsorban elõnyös földrajzi fekvésének köszönhetően. A terület Budapesttől 60 km-re, az M3-as autópályától 12 km-re található. A leggyorsabb megközelítést Budapestrõl, az ország nyugati és keleti területei, határai felől az M3-as autópálya jelenti, amelyről fel- és lehajtási lehetőség Hatvannál -az 58-as km-nél- található.

Az északi irányból való megközelítés a szlovák határtól a 21-es, majd a 32-es főúton történhet. Ez utóbbi közvetlenül az Ipari Park mellett halad el, összekötve Jászfényszarut Hatvannal (14 km) és Jászberénnyel (17 km). A Ferihegyi repülőtértõl való távolság 52 km. A Hatvan-Szolnok vasútvonal érinti a települést, a vasútállomás kb. 1,5 km-re van az Ipari Parktól, ahol biztosított a kitérővágány és a
rakodási lehetőség.

A térség ipara jelentősen fejlődött az utóbbi években. Az ITD Hungary Zrt. tapasztalatai szerint Jászfényszaru a régió egyik legkeresettebb telephely-létesítési helyszíne. Ez köszönhető annak is, hogy a megtelepedett vállalatok -pl. Samsung Electronics Magyar Zrt.- körül erősödik a beszállítói háttér.

üdvözöljük