Ugrás a tartalomra

Megkezdődött a beruházás

uszt

Közel egy milliárdos beruházást kezdett meg a Jászfényszaru Ipari Centrum Kft.

2012 augusztusában kiemelt projekt pályázatot nyújtottunk be az ipari park komplex fejlesztése céljából az Észak-Alföldi Operatív program egyik pályázati kiírására. Az értékelést követően Magyarország Kormánya a 1464/2012. (X.26.) számú kormányhatározat elfogadásával jóváhagyta a projekt kiemelt projektként történő nevesítését és a benyújtott pályázat megvalósításának támogatását 448.841.874.- Ft összeggel. Az Észak-Alföldi Regionális Fejlesztési Ügynökség debreceni központjában 2012. november 30-án aláírtuk a Támogatási Szerződést. A projekt tartalma: infrastruktúrával ellátott ipari terület kiépítése és 1634 m2 hasznos alapterületű Vállalkozói Ház létesítése, melyben műhelyek, irodák, sport- és rekreációs helyiségek, rendezvényteremként is használható étterem kerül kialakításra, valamint befektetés ösztönzés.

Az ÉAOP-1.1.1/C-12-k-2012-0001 azonosító számú, a „Jászfényszaru Ipari Park komplex fejlesztése – I. ütem” című projekt megvalósítási időszaka 2013. július 1-jén elindult. Szolgáltatással kezdtünk, azon belül a befektetés ösztönzési feladatok ellátására irányuló megbízási szerződést kötöttünk az Art Média Kommunikációs Ügynökség Kft-vel. A tevékenység célja a fejlesztéssel létrehozott területek eladásának, bérbeadásának elősegítése, felgyorsítása, az ipari parkba betelepülő cégek számának növelése. Eszközei között a honlap fejlesztése, online marketing, direkt marketing, kiállításon való részvétel és rendezvényszervezés egyaránt megtalálható.

Az építkezés kivitelezőjének kiválasztására önkéntes közbeszerzési eljárást folytatunk le. A közbeszerzési kiírás várhatóan augusztusban jelenik meg. A fizikai befejezést 2014 őszére tervezzük.

jic

erfa